Kids 2 in 1 shampoo & body wash - Sprankelende limoen - 150 ml

Natuurlijke Kids 2 in 1 shampoo & body wash - Sprankelende limoen - 150 ml

Staat: Nieuw product

Weleda

HA159

Ga voor natuurlijke verzorgingsproducten om je kleintje(s) het beste te geven, ook tijdens het wasmoment. Deze 2-in-1 shampoo en bodywash zit vol natuurlijke ingrediënten, de schadelijke werden weggelaten. En succesvol recept van Weleda!

5,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

De Weleda Kids 2-in-1 Shampoo & Body Wash met sprankelende limoen reinigt de huid en het haar van je kindje op milde wijze door het gebruik van plantaardige wasactieve stoffen. Het hoofdingrediënt is biologische sesamolie. Deze olie beschermt de huid en voorkomt uitdroging. De shampoo & body wash is zacht voor de ogen, vrij van SLS/SLES en zeep en pH-neutraal. Met een opwekkende en frisse geur op basis van natuurlijke etherische oliën van limoen en citroen.

Gebruiksaanwijzing: aanbrengen op de huid en het haar en licht laten schuimen, vervolgens goed uitspoelen. Kan ook rechtstreeks worden toegevoegd aan het badwater. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Inhoud: 150 ml

_____

Weleda biedt al bijna 100 jaar lang een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten aan die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je hartendief en jezelf met al het goede uit de natuur en kan je zorgeloos van elkaar genieten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.190.050.17
Weleda - Al 95 jaar biedt Weleda een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je kind en jezelf met al het goede uit de natuur. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan ze voor de natuur. Omdat de natuur als de beste weet wat het beste is voor ons. Alles is dierproefvrij en gemaakt op mens- en natuurvriendelijke manier. Ze bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen , siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong.