Little Ones Gelaats- en lichaamscrème - Calendula - 75 g

Natuurlijke Little Ones Gelaats- en lichaamscrème - Calendula - 75 g

Staat: Nieuw product

Attitude

DM506

Wist je dat calendula beter bekend staat als goudsbloem? Over heel de wereld wordt hij als tuinplant gekweekt. Deze goudkleurige bloem zit vol voordelen en wordt al eeuwenlang gebruikt in de huidverzorging. Daarom zit hij ook in de calendula Attitude gezichts- en lichaamscrème uit de Little Ones-lijn, voor een perfect zacht huidje.

12,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Little Ones gelaats- en lichaamscrème met Calendula is speciaal ontworpen om vlot aangebracht te worden, de droge kinderhuid te hydrateren, te kalmeren en de onweerstaanbare zoetheid te herstellen. In deze verzorgende crème zitten alleen geruststellende, natuurlijke en hypoallergene ingrediënten, zodat je je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: knuffelen, kietelen en elkaar lief hebben.

Inhoud: 75 g

____

De Attitude Little Ones is een lijn met verschillende verzorgingsproducten speciaal voor jonge kindjes en hun ouders, eigenlijk voor heel het gezin. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, vrij van schadelijke of giftige stoffen. Helpt mee aan een gezond bestaan van jouw schattebout!

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.140.040.1
Attitude - We worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos, billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers. Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.

product referentie :16700