Nicolas bad-basketset

Nicolas bad-basketset

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL087

Lilliputiens: Nicolas de wolf (12)

Een partijtje basket in de badkuip? Tuurlijk, Nicolas de wolf heeft altijd zin om te spelen ! Je kan eindeloos variëren met de varkentjes die elk een nummer op het rug dragen, een verschillende gezichtsexpressie hebben en een ander motief en kleurtje op hun buikje hebben. Oefenen maar !

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83044

Nicolas de wolf maakt de badtijd van kleintjes extra plezierig en leerrijk. Hij wordt met zuignapjes bevestigd op de badwand en je kindje mag 3 biggetjes uit het water vissen en in zijn mond gooien. Dat stimuleert zijn fijne motoriek en verbetert de coördinatie tussen ogen en handjes. Wennen aan het water gaat vanzelf met dit leuke spelletje met zijn eindeloze variatiemogelijkheden.

Afmetingen: 26 x 22 x 16 cm

Materiaal: 90% Neoprene - 10% Polyester

Wasinstructies: Spoelen met zuiver water

Leeftijd: +18m

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2318130.21
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Nicolas de wolf
Inspiratie en stories