Nostalgisch boodschappennetje

Staat: Nieuw product

Haba

Stuur de mini mama of papa naar de markt of groentewinkel voor allerlei lekkere en gezonde dingen om uitgebreid mee te kokkerellen. Een...

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3841/3842

CollectieWinkeltje, Biofino & accessoires
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar
Stuur de mini mama of papa naar de markt of groentewinkel voor allerlei lekkere en gezonde dingen om uitgebreid mee te kokkerellen. Een nostalgisch boodschappentasje bevat 10 stuks houten groenten of fruit. Inhoud groentenetje: 2 wortels, 1 knolraap, 2 tomaten, 2 paddestoelen en 2 paprika's. Inhoud fruitnetje: 2 appels, 3 peren, 2 aardbeien en 3 pruimen.

Dit houten speelgoed uit de Biofino lijn van Haba Biofino ziet er zo echt uit dat je je kids best even waarschuwt dat het toch niet écht om op te eten is!
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.67.612.60.4
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/03/2019
Valt alleen klein uit
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!