Nostalgisch retro kleuterrugzakje (6L)

Staat: Nieuw product

Blafre

Heerlijk rugzakje voor je peuter of kleuter om zelf op de rug te dragen en voor het eerst zijn of haar spulletjes trots met zich mee te dragen.

Dit retro geïnspireerd tasje is lekker stevig, kleurrijk en helemaal op kleutermaat, een populair model voor hippe kleuters.

51,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BL2302

Formaten6 liter
TypeRugzakken
KleurMeerkleurig

De Noorse designer Ingrid Erøy ontwerpt heel wat leuke spullen, waaronder deze retro rugzakjes voor het merk Blafre. Ingrid ontwierp dit rugzakje voor haar eigen kleutertje, puur van vorm, in basic kleuren. Enkele slimme details maken dit het perfecte kleuterrugzakje: een borstsluiting zorgt ervoor dat alles op zijn plaats blijft, zelfs tijdens het tuimelen.

Hoewel geïnspireerd op "the good old days", biedt deze rugzak alle moderne comfort, gemaakt uit stevig polyester dat makkelijk schoon te houden is.

De rugzak heeft een inhoud van 6 liter, plaats genoeg voor een lunchbox, een fles, en nog wat hebbedingen. Verkrijgbaar in verschillende frisse kleurtjes.

Leeftijd: 1,5 tot 4 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
252350.35
Blafre is een familiebedrijf uit Noorwegen, opgericht in 2005. Het bedrijf is in handen van Ingrid en Remi. Ingrid is designer en Remi regelt al de rest. Hun grootste inspiratie is hun dochtertje, Nora. Duurzame & retro geïnspireerde kinderproducten De collecties van Blafre variëren van unieke opbergblikken , RVS drinkflessen en thermoskannen tot beddengoed , slabbetjes , papierwaren en kamer decoratie . Stuk voor stuk uniek in z’n design en gemaakt van de allerhoogste kwaliteit en de meest duurzame materialen.