filet à provisions fruits ou légumes

nostaligisch boodschappennetje

Staat: Nieuw product

Haba

Stuur de mini mama of papa naar de markt of groentewinkel voor allerlei lekkere en gezonde dingen om uitgebreid mee te kokkerellen. Een...

19,95 €

Add to my wishlist

Stuur de mini mama of papa naar de markt of groentewinkel voor allerlei lekkere en gezonde dingen om uitgebreid mee te kokkerellen. Een nostalgisch boodschappentasje bevat 10 stuks houten groenten of fruit. Inhoud groentenetje: 2 wortels, 1 knolraap, 2 tomaten, 2 paddestoelen en 2 paprika's. Inhoud fruitnetje: 2 appels, 3 peren, 2 aardbeien en 3 pruimen.

Dit houten speelgoed uit de Biofino lijn van Haba Biofino ziet er zo echt uit dat je je kids best even waarschuwt dat het toch niet écht om op te eten is!
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
182700.4
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :3841/3842