filet à provisions fruits ou légumes

nostaligisch boodschappennetje

Staat: Nieuw product

Haba

Stuur de mini mama of papa naar de markt of groentewinkel voor allerlei lekkere en gezonde dingen om uitgebreid mee te kokkerellen. Een...

19,95 €

Add to my wishlist

Stuur de mini mama of papa naar de markt of groentewinkel voor allerlei lekkere en gezonde dingen om uitgebreid mee te kokkerellen. Een nostalgisch boodschappentasje bevat 10 stuks houten groenten of fruit. Inhoud groentenetje: 2 wortels, 1 knolraap, 2 tomaten, 2 paddestoelen en 2 paprika's. Inhoud fruitnetje: 2 appels, 3 peren, 2 aardbeien en 3 pruimen.

Dit houten speelgoed uit de Biofino lijn van Haba Biofino ziet er zo echt uit dat je je kids best even waarschuwt dat het toch niet écht om op te eten is!
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Leeftijdvanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.67.612.60.4
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :3841/3842