Omkeerbaar bandana slabbetje - Sirenes

Staat: Nieuw product

Pigeon

BBP719

Doe je beebje dit zacht bandana slabbetje vol sierlijke zeemeerminnen aan uit GOTS gecertificeerd biologisch katoen.

Omkeerbaar, absorberend en een stijlvolle manier om de outfits van je kleintje droog en schoon te houden als ze overvloedig kwijlen.

9,95 €

6,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

SamenstellingenOrganisch katoen
TypeSlabbetjes
Korting- 30 %
STOP/FINISTOP

Dubbelzijdige Bandana Bib Sirenes is een zeverslab die je mini langs 2 kanten kan dragen. Het dubbele jersey katoen is ook extra absorberend, verkrijgbaar in verschillende prints en kleuren zodat er altijd wel eentje bij je past.

Afmetingen: 40 cm lang en 20 cm middellijnige driehoek
Materiaal: 100% biologisch jersey katoen - 2 lagen
Wasadvies: wassen op een lage temperatuur (max. 30 graden) - niet drogen in de droogkast - langs de achterzijde strijken op een lage stand

_

De collectie van Pigeon brengt zachtheid en kleur in de kleerkast van je mini. Stuk voor stuk geweldige basic uit biokatoen waaronder: kwijlslabbetjes, omslag pyjama's, dekentjes en bijpassende mutsjes. Ideaal om je kleintje te omringen met mooi en zachte spulletjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26220.50.04
Pigeon (vroeger Organics for Kids) ontwikkelt bijzondere, duurzame en doordachte accessoires & gifts uit de mooiste kwaliteit biologisch katoen. Rompertjes, slaappakjes, pyjama’s, dekentjes en mutsjes… allemaal verkrijgbaar in verschillende hippe prints: bloemen, beesten, bollen, stippen, streepjes. Allemaal felgekleurd en in pasteltinten! Alle artikelen zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemicaliën vermijden is vooral voor de gevoelige babyhuid heel belangrijk! Naast de mooie designs en het gebruik van biologisch katoen is er meer! Alle producten worden namelijk ‘gewoon’ in Engeland gemaakt en het katoen is geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan.