couverture bébé Sashiko Blush

Ongelofelijk zacht babydeken - Sashiko Blush

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

KZ29812

Ongelofelijk zacht gewatteerd babydeken met een klassiek Japanse print in blush-roze. De achterkant van het deken is een licht grijze corduroy...

57,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Ongelofelijk zacht gewatteerd babydeken met een klassiek Japanse print in blush-roze. De achterkant van het deken is een licht grijze corduroy stof.
Een perfect deken om je baby op te laten spelen in huis of in de tuin of een dekentje voor een middagdutje of om gewoon lekker mee te knuffelen op de bank.

Materiaal: Satijn geweven katoen en een baby corduroy achterkant. Vulling van gerecycleerd polyester.
Afmetingen: 100 x 100 cm
Wassen op 30 graden

Cam Cam Copenhagen maakt tijdloos en poëtisch design textiel. Traditioneel en hedendaags design worden gecombineerd om producten te creëren die duurzaam zijn en met veel plezier door verschillende generaties gebruikt kunnen worden. Cam Cam Copenhagen gelooft dat hun producten sereen en harmonieus moeten zijn als contrast voor het drukke alledaagse leven vol afleidingen.

Cam Cam Copenhagen neemt welzijn voor onze kinderen en omgeving zeer serieus. Het merk heeft een GOTS certificaat en produceert enkel in GOTS-gecertificeerde fabrieken. Cam Cam Copenhagen zorgt ervoor dat er gewerkt wordt onder goede arbeidsomstandigheden in de fabrieken, er een juiste verloning is en dat er geen sprake is van kinderarbeid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10010000.4
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.