weekplanner notitieblok

Onmisbare weekplanner / notitieblok

Staat: Nieuw product

Gezinnig

GEZ003

Al die activiteiten en weken die voorbij vliegen, je zou als moeder of vader voor minder het overzicht verliezen. Maar geen nood want deze multifunctionele notitieblok en weekplanner van Gezinnig brengt redding!

Lekker overzichtelijk en ideaal om geen enkele afspraak, hobby, play-date, verlofdagen , feestje enzovoort meer uit het oog te verliezen. Geef de weekplanner een vaste plek in huis én vergeet niet om ook wat vrije tijd met elkaar in te plannen. Dat hebben jullie zeker verdiend!

9,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6021a

Multifunctionele weekagenda/gezinsplanner van Gezinnig. Het notitieblok biedt overzicht en bevordert teamwork in je gezin. Je kunt elke pagina op verschillende manieren gebruiken. Als gezinsplanner/weekagenda (wanneer is het zwemles, moet je naar de tandarts of een verjaardagsfeestje), klusjesschema (wie kookt, wie ruimt af en wie wandelt er met de hond) en opvoedhulp (activiteiten inplannen: van tafel dekken tot huiswerk maken). Onder alle dagen van de week is ruimte om de datum te noteren of wat je die dag gaat eten. Onderaan is een vak om dingen te noteren die je wilt onthouden of wilt doen, maar die nog niet echt in te plannen zijn.

Leuk extraatje: samen met Michal Janssen, de schrijfster van de Gezinnig kletsboeken, werd er ook een ‘snufje klets’ aan deze weekplanner toegevoegd. Onderaan elke dag kun je die dag evalueren met een eenvoudige keuzevraag: Wat past het beste bij vandaag? Druk of rustig. Zonnig of grijs. Blij of boos. Dromen of praten. Het opent het gesprek en laat je op een andere manier kijken naar de dag.

Het notitieblok telt 52 identieke pagina’s, ongedateerd en gelijmd op stevig wit karton.

Afmetingen: 30 x 21 cm.

Moeder worden is geweldig, maar je wereld staat op z’n kop en het brengt een enorme verantwoordelijkheid met zich mee. De kunst is om te blijven genieten van de mooie taak om je kind te begeleiden op weg naar zelfstandigheid. Producten van Gezinnig helpen om het gezinsleven soepeler te laten verlopen. Hun missie: Smoothing family life.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.30.010.210.38
Gezinnig - De initiatiefnemers van gezinnig zijn Wendy Houben en Rianne van Essen. De een studeerde bedrijfseconomie, de ander communicatie. Allebei moeder van twee kleine kinderen. Na diverse banen lonkte het zelfstandig ondernemerschap met als belangrijkste drijfveer medemoeders te motiveren om van de baan als ceo van de thuisBV een hele fijne te maken! Gezinnig biedt een gevarieerd aanbod om de boel thuis prettiger te organiseren. Ze hebben nagedacht over hoe je de dagelijkse dingen sneller of leuker kunt uitvoeren. Waarmee ben je als ouder daadwerkelijk geholpen in de drukke (duo)baan van je gezin?