ontzettend leuke 'ice cream' tuinkaars

Staat: Nieuw product

Rice

Uit de spring/summer collectie : In color we trust.

In color we trust is de baseline van de spring/summer collectie van RICE. In elke seizoenscollectie toont het Deense merk een eerbetoon aan kleur, want kleur heeft dagelijks een grote invloed op ons gemoed.

10,90 €

6,54 €

Add to my wishlist

De zomer kan niet zonder een verfrissend ijsje! De 'ice cream' tuinkaars zorgt voor een gezellige sfeer tijdens een zwoele zomeravond of een tuinfeest. Zet hier en daar een ijsje neer en plots wandel je door snoepland! Eentje is al leuk, samen zijn ze top!
Hoogte: 18 cm.

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
71800.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.

product referentie :CDICE-OUXC