ontzettend mooie hanglamp 'Wooden balls'

ontzettend mooie hanglamp 'Wooden balls'

Staat: Nieuw product

Bloomingville

Eenvoudig, maar hipper dan nooit tevoren: dat is de Wooden balls hanglamp van Bloomingville. Het snoer wordt subtiel omringd door houten...

57,00 €

39,90 €

Add to my wishlist

Eenvoudig, maar hipper dan nooit tevoren: dat is de Wooden balls hanglamp van Bloomingville. Het snoer wordt subtiel omringd door houten ballen in een stijlvolle kleur. Perfect voor elk hedendaags interieur! De set komt met een snoer van 120 cm en een fitting. Keuze tussen twee uitvoeringen. Exclusief lichtbron. 40W, E27.

Type verlichtinghanglamp
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
012000.35
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :46000001