opbergmand 'Nothing is really lost until your mom can't find it'

opbergmand 'Nothing is really lost until your mom can't find it'

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ24321

MINI Bloomingville (186)

Klassieke vormen met een moderne twist zijn de ideale mix en match voor in huis. Wanneer een design zowel vorm als functionaliteit respecteert,...

79,00 €

55,30 €

Add to my wishlist

Klassieke vormen met een moderne twist zijn de ideale mix en match voor in huis. Wanneer een design zowel vorm als functionaliteit respecteert, heb je de perfecte stijl voor elk hedendaags interieur. En om rust in de kamer te creëren, is organiseren de sleutel tot succes.
Zo is de Bloomingville opbergmand niet alleen erg handig, maar ook een trendy eyecatcher in de kinder- of speelkamer! Met de guitige quote Nothing is really lost until your mom can't find it. De stevige opbergmand is gemaakt uit 100% katoen en kan bovenaan dicht gestropt worden. Ideaal om speelgoed op te ruimen!
Diameter: 40 cm. Hoogte: 50 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4050400.89
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :62000105

Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en thema's