affiche 'Hansel et Gretel'

opgewekte poster 'Hans en Grietje'

Staat: Nieuw product

BORA

KZ23888

Uit de Fairytale-serie van BORA.
Hans en grietje huppelen vrolijk rond in het bos. Maar vinden ze de weg terug naar huis? Ja hoor! Dit...

19,95 €

Add to my wishlist

Uit de Fairytale-serie van BORA.
Hans en grietje huppelen vrolijk rond in het bos. Maar vinden ze de weg terug naar huis? Ja hoor! Dit opgewekte BORA-plaatje is een heerlijke decoratie in de speel- of kinderkamer. De poster is ontworpen door illustrator Deborah van de Leijgraaf, oprichtster van BORA.
De Hans en Grietje poster is gemaakt uit 100% gerecycleerd papier, zo denkt Deborah ook aan het milieu! Afmetingen: 50x70 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
507000.35
Deborah van de Leijgraaf, of kortweg Bora, is reeds 13 jaar freelance illustrator voor kinderboeken en -tijdschriften. Doorheen haar carrière ontdekte Bora stilaan een passie voor het vervaardigen van eigen producten met zelfontworpen patronen. Omdat het atelier van Deborah vol kwam te liggen met leuke tekeningen en schetsen, werd het tijd om deze ontwerpen het daglicht te gunnen. BORA is een collectie van behangpapier, posters & papierwaren in originele patronen. De combinatie van dieren, kinderen, sprookjes & folklore met speelse vormen en oneindige kleurpaletten maakt een BORA-design herkenbaar. Benieuwd? Laat je hieronder overtuigen!