Speelgoedkist Allover Rays

Opplooibare speelgoedkist Allover Rays

Staat: Nieuw product

Lässig

LSG061

Opgeruimd staat netjes !

Deze opbergkist  met hip streepjesmotief zorgt voor netheid in de kinderkamer maar kan ook als een trendy woonwoonaccessoire gebruikt worden in de woonkamer. De geometrisch look van deze speelgoedkoffer spreekt zowel kids als volwassenen aan.

34,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1541003315

Collectie4 family

De Lässig-speelgoedkoffer met zijn opklapbare bovenkant biedt veel opbergruimte aan de favoriete schatten van je kind. Hij is stabiel, heeft handgrepen aan de zijkant en kan worden opgevouwen als je hem niet gebruikt.

De binnenkant van de koffer is gemaakt van polyester, terwijl de buitenkant een mengeling van katoen en polyester is. De opberger is stabiel, opvouwbaar en kan worden schoon geveegd worden met een droge doek.

Materiaal: katoen, polyester
Afmetingen: 60 x 35 x 35 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
603352.23
  • Door Sandrina P.
  •  de 20/01/2019
Heel praktisch en tegelijkertijd mooi in de living.
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.