déguisement de lapin 'Alfi' 2-3ans

opvallend konijnen kostuum*

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Dit prachtige 'Alfi' konijnenpak is een droom voor elke kleine dierenliefhebber. Met haar speels snoetje en guitige glimlach gaat de entree van dit pakje op de rode loper niet onopgemerkt voorbij. Perfect om handtekeningen in uit de delen. Geschikt voor sterren van 2 tot 3 jaar.

35,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Stoere rockjongens en -meisjes, dolblije fans, een druk tourschema, een toffe tourbus en heuse afterparty's backstage: Dames en heren, graag vragen wij uw aandacht voor de enige echte 'The Souza Band'! Gekleed in de feestelijke items uit de nieuwe Souza for Kids najaarscollectie stelen zij de show, zetten ze elke zaal op zijn kop en zorgen ze ervoor dat het dak er overal afgaat. Mis het niet!

Dit prachtige 'Alfi' konijnenpak is een droom voor elke ster in wording. Met haar speels snoetje en guitige glimlach gaat de entree van dit pakje op de rode loper niet onopgemerkt voorbij. Perfect om handtekeningen in uit de delen. Geschikt voor sterren van 2 tot 3 jaar.

Bij Souza for Kids wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van stoffen die goed wasbaar zijn. Deze verkleedkostuums van zeer goede kwaliteit zijn zo ontworpen dat ze makkelijk aan en uit te trekken zijn en ze kunnen tegen een stootje. De maten zijn verstelbaar en zodoende geschikt voor een grote leeftijdsgroep. Ideaal voor feestjes en voor de verkleedkist!


PersonageDier
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.