Opvouwbaar mini krat - Warm taupe

Staat: Nieuw product

Aykasa

LLM051

Opruimen was nog nooit zo kleurrijk! Maak het leven van elke dag leuker en praktischer met deze hippe, opvouwbare mini kratjes, speciaal ontworpen voor spulletjes te organiseren en op te bergen in stijl.

Schuif het onder een kast, zet ze op de verzorgingstafel of stapel ze ... verloren ruimte wordt zo handig benut. Een geschenk uit de hemel met kinderen in huis, voor in je kantoor, je auto, de kinderkamer, de keuken, ... het komt altijd van pas.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7435111661667

FormatenMini
TypeOpbergers
KleurBruin

Dit is het kleinste opvouwbare krat in warm taupe van AY-kasa. Opplooibaar  - als je het even niet gebruikt kan je dit kleurrijk opbergbakje makkelijk opvouwen om plaats te sparen - de kratjes zijn stapelbaar, super handig in huis en nog leuker als je kleurtjes gaat combineren. Deze opbergkratjes zijn verkrijgbaar in een hele reeks stijlvolle kleuren en in 3 verschillende maten. Heb jij al een favoriet?

Materiaal: alle AY-kasa kratjes zijn gemaakt uit 100% gerecycleerd PP materiaal

Afmetingen: buitenkant 27 x 17 x 10,5 cm / binnenkant: 24,6 x 15,7 x 10,4 cm / capaciteit 4 liter

Laadvermogen: maximum 2,5 kg

Gebruiksadvies: alle panelen zijn apart verwijderbaar en afwasbaar

Herkomst: gemaakt in Turkije

 

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
172730.18
AY-kasa - Maak het leven van elke dag leuker en praktischer met deze hippe opvouwbare kratjes, speciaal ontworpen voor spulletjes te organiseren en op te bergen in stijl. Ze komen in een hele reeks fantastische kleurtjes die je makkelijk kan combineren en 3 formaten zodat er altijd wel een kartje is voor jouw opruimprobleem. Leuk detail: deze kratjes uit Turkije passen ook in elkaar: de mini per 2 in de midi en de midi per 2 in de maxi. Duurzame manier van opbergen en organiseren De kratjes kan je makkelijk opvouwen wanneer je ze niet gebruikt en nemen een minimum aan ruimte in beslag. Ze zijn gemaakt van PP-kunststof en zijn voedselveilig . Het PP-plastic is heel gemakkelijk te recycleren en heeft daarom een fijne ecologische voetafdruk . Het is onderhoudsvrij, zeer duurzaam en kan vele, vele jaren worden gebruikt.