Ordeningsspel - Wie woont daar?

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19456b

De dieren zijn op zoek naar hun huizen. Wie laat hen zien waar ze wonen? De liefdevolle illustraties helpen bij het ordenen. Dat is heel leuk, net als vrij spelen! Met de huizen kan eenvoudig een kleine zoo worden opgebouwd. Met de stippen op de zijkanten kan voor het eerst worden geteld.

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7387

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Inhoud: 1 olifant, 1 giraffe, 1 zebra, 1 leeuw, 1 nijlpaard, 1 aap, 6 dierenhuisjes. Afmetingen: grootste huis: 11.5 x 12 x 7.5 cm; olifant: 7.5 cm hoog. Vanaf 1.5 jaar!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.