NULL

origineel dubbelboek 'Willem Wilnie en Willeke Wel'

Staat: Nieuw product

Abimo Uitgeverij

KZ16132

Midden op het drukste kruispunt ter wereld zag ze een jongen staan, die zo hard stilstond dat zelfs zijn haar niet bewoog in de wind.
...

12,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Midden op het drukste kruispunt ter wereld zag ze een jongen staan, die zo hard stilstond dat zelfs zijn haar niet bewoog in de wind.
Dit is het verhaal over de twee koppigste kinderen van de wereld: Willem Wilnie en Willeke Wel. Wie wil er niet weten wat er gebeurt als die twee elkaar tegenkomen?

Een origineel dubbelboek met twee covers! Je kunt aan elke kant van het boek beginnen lezen. De ene kant gaat over Willem Wilnie, de andere over Willeke Wel.De verhaallijnen van Willem en Willeke komen samen in het midden van het boek op een grote openklapbladzijde!

Auteur: Meneer Zee & Gitte Vancoillie
ISBN 9789059326606


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23.727.600.35
Abimo Uitgeverij werd opgericht in 1993 en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende uitgeverijen in Vlaanderen.Jaarlijks verschijnen er bij de uitgeverij zo'n 120-tal titels. Abimo is op jeugdboekenvlak de vierde uitgeverij in Vlaanderen. Gerenommeerde auteurs, zoals Dirk Bracke, Marc De Bel, Karel Verleyen, Guy Didelez, Bavo Dhooge ... publiceren bij Abimo. Leesplezier staat voorop!