coussin Vivid vert (40x60)

origineel 'Vivid' kussen (40x60)

Staat: Nieuw product

Ferm Living

KZ24352

Heeft jouw interieur een facelift nodig? Vind je het heerlijk om lekker te cocoonen? Het kussen van Ferm Living is niet alleen een trendy...

54,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Heeft jouw interieur een facelift nodig? Vind je het heerlijk om lekker te cocoonen? Het kussen van Ferm Living is niet alleen een trendy eyecatcher, maar ook heerlijk zacht om tegenaan te kruipen! Het muntgroene Vivid kussen heeft een originele print die lijkt op een hartslag, ideaal als uniek accent in het salon. De kussenhoes is gemaakt van 100% organisch katoen en heeft een verborgen rits. Zo kan je de hoes wassen op 30°C. Keuze tussen twee uitvoeringen! Afmetingen: 40x60 cm.

KleurMeerkleurig
Vormrechthoek
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
604000.35
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.