gier knuffel Gus

Originele gier knuffel Gus

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO007

De prijs van de coolste knuffel gaat wat ons betreft deze week zeker naar Gus de Gier! Zijn gekke snoet, fluffy veren en lange poten zorgen ervoor dat kindjes helemaal weg zijn van dit zacht vriendje. Ook leuk om cadeau te doen als je op zoek bent naar een mooi en zacht geschenk.

39,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Gus de Gier, een zalige knuffel van Moulin Roty met lange benen, een roze bek, fluffy vleugels en glinsterende dots onder zijn vleugels, lekker eigenwijs en afgewerkt met ook voor detail.

Afmetingen: ongeveer 44 x 18 cm

Materiaal: 100% polyester

Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 10 maanden

Wasadvies: mag gewassen worden op 30°C

Moulin Roty maakt speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag. Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... een aantal vrienden besloot om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.480.230.15
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!

product referentie :642711