metalen opbergbak pure - old grey

Originele metalen opbergbak pure - old grey

Staat: Nieuw product

Kidsdepot

COM011

Kan je huis wel wat extra opbergruimte gebruiken? Het hoeft helemaal niet moeilijk of ingrijpend te zijn, haal gewoon deze originele metalen opbergbak in huis, je kan kleuren combineren of voor een uniforme tint gaan, ze stapelen en voila: klaar is kees!

29,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Deze metalen opbergbak uit de Pure collectie van KidsDepot komt dankbaar van pas in - ja eigenlijk - elke kamer in huis. Je kan ze op een rek of kast zetten maar je kan de opbergbakken ook stapelen en verschillende kleurtjes combineren. Ook heel handig in de speelhoek of om kleiner speelgoed te ordenen en snel terug te vinden.

Afmetingen: 36 x 20 cm

Kleur: old grey

Materiaal: metaal

Echt hippe kinderkamer accessoires vind je bij Kidsdepot, met dit frisse merk uit Nederlands creëer je moeiteloos een eigen look voor je kinderkamer, speelkamer of woonkamer. Van het tapijt op de vloer, de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box tot het wandrek boven de speeltafel: KidsDepot heeft het allemaal!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.410.320.233.5
KidsDepot - Echt hippe woonaccessoires vind je bij Kidsdepot , met dit frisse merk uit Nederlands creëer je moeiteloos een unieke look voor de kinder-, speel- of woonkamer. Of je nu gaat voor een industriële of mooie naturel kamer, met KidsDepot maak je het plaatje helemaal compleet. Van het tapijt op de vloer, de lamp aan het plafond en de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box, het wandrek boven de speeltafel tot een pluche dierenkop aan de muur: KidsDepot heeft het allemaal!

product referentie :20010405