Originele slab/spuugdoek set in trendy print

Staat: Nieuw product

DwellStudio

Deze set met 2 zachte slabbetjes en spuugdoek van het hippe Amerikaanse merk DwellStudio zorgt ervoor dat je kleintje netjes blijft tijdens het...

29,95 €

14,98 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze set met 2 zachte slabbetjes en spuugdoek van het hippe Amerikaanse merk DwellStudio zorgt ervoor dat je kleintje netjes blijft tijdens het eten. Verkrijgbaar in verschillende inspirerende prints. Gemaakt uit prachtig bedrukt katoen aan de ene zijde en zachte badstof aan de andere. Afmetingen: slab 19 x 30 cm en spuugdoek 21 x 45 cm. Materiaal: 100% katoen.

 

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
DwellStudio - Dwell Home Furnishings is opgericht door Christiane Lemieux in 1999 in een poging om modern textieldesign te introduceren in huis. Christiane werd snel vergezeld door Jennifer Chused en Joshua Young. De organisatie plaatste zichzelf als leider in de beddengoedmarkt en breidde uit naar een breder gamma waaronder huismeubels, producten, tafels, baby, en junior. Ze blijven steeds een stapje voor op het moderne design door hun unieke gebruik van kleur en toewijding aan kwaliteit. In november 2007 lanceerde Dwell, Dwell Studio, deze naam verbindt alle bestaande lijnen Dwell, Dwellbaby, Dwellkids en Dwelltable in één samenvattend merk.

product referentie :B120