guirlande Outdoor à LED 'Maï taï'

outdoor lichtslinger 'Maï Taï'

Staat: Nieuw product

La case de cousin paul

KZ27986

Outdoor LED-slingers (3)

Sfeervolle outdoor lichtslinger in zomerse 'maï taï' kleuren: lichtgeel, geel, lichtoranje, oranje, ivoor & snoeproze.
Op zoek naar een mooie...

59,00 €

Add to my wishlist

Sfeervolle outdoor lichtslinger in zomerse 'maï taï' kleuren: lichtgeel, geel, lichtoranje, oranje, ivoor & snoeproze.
Op zoek naar een mooie lichtslinger voor het terras of een chill hoekje in de tuin? Vanaf nu kan je de gekleurde balletjes van La case de cousin paul ook buiten gebruiken!
De slinger bestaat uit 24 ballen uit polyester vezel die speciaal behandeld zijn voor buiten gebruik. De zwarte snoer is vijf meter lang en bevat 24 LED-lampjes met telkens 22 cm tussen elk lampje. In een eenvoudige draai-en-klik beweging schuif je de balletjes over de LED-lampjes.

Geleverd in een geschenkdoos met montage-instructies en drie haakjes om de slinger op te hangen. Geschikt voor buiten gebruik. Diameter bal: 7 cm.

Type verlichtinglichtslinger
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
500000.57
“Hij woont in Parijs… Zij woont in Parijs… Hij werkt in in een grote multimediawinkel… Zij studeert drama en werkt ook in die winkel… en ergens op de afdeling DVD’s worden ze verliefd! Samen gaan ze op wereldreis en na 10 maanden zijn ze weer thuis met een koffer vol schattige, gekleurde decoratieve balletjes. Ze geven die balletjes als geschenk weg aan vrienden en iedereen vindt die bolletjes cool! Daarop besluiten Sophie en Stéphane het idee om lichtslingers met lichtgevende bollen verder te ontwikkelen en te commercialiseren. Een Thaise vriend zorgt voor de productie en het koppel opent een kleine winkel op Monmartre. Ondertussen kreeg het koppel een baby, Paul, en zo kreeg de winkel ook een naam!” – the end!
Collectie Outdoor LED-slingers
Inspiratie en thema's