sushi Biofino

overheerlijke oosterse sushi met stokjes

Staat: Nieuw product

Haba

KZ20334

Een stukje zalm gewikkeld in een rolletje van rijst en een vleugje wasabi als finishing touch. Word de beste sushi master chef en leer jouw...

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Een stukje zalm gewikkeld in een rolletje van rijst en een vleugje wasabi als finishing touch. Word de beste sushi master chef en leer jouw poppenfamilie de Japanse keuken kennen!
Inhoud: 1 plankje (17 x 9 cm), 1 paar stokjes, 1 grote zalmsushi, 4 rijstrolletjes, 1 wasabi-dip, 1 kommetje en 1 dekogras. Spelen met stokjes bevordert de oog-handcoördinatie van jouw kleine kok. Materiaal: hout, polyester, kunststof.

Het zacht Haba Biofino speelvoedsel is gemaakt van zacht materialen, vilt en / of velours en ziet er zo echt uit dat de verpakking je kids ervoor waarschuwt dat het toch niet écht om op te eten is!Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17900.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :301029