Palomino Mono Hobbelpaard - vanaf 2 jaar

Palomino Mono - houten hobbelpaard

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT141

Schommelen maar! Dit vrolijk hobbelpaard onderscheidt zich van de anderen door zijn elegantie en milieuvriendelijke productieproces. Het ziet er leuk uit, is het ook en bovendien is schommelen op een hobbelpaard goed voor de ontwikkeling van motorische vaardigheden terwijl je plezier hebt.

Het Palomino-hobbelpaard van Plan Toys is gemaakt van natuurlijk Hevea hout met een beetje zwart, wit en grijs.

71,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3501

SamenstellingenHout
CollectieAdventure
TypeSchommel
Leeftijdvanaf 2 jaar

Palomino mono van Plan Toys is een heerlijk schommelpaard uit natuurlijk rubberhout, afgewerkt met subtiele verftoetsen in sobere tinten. Een prachtig geschenk voor jouw kleinste vriend!

Afmetingen: 72 x 46 x 33,5 cm

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Materiaal: ecologisch rubberhout - ethisch verantwoord geproduceerd in Thailand met herbebossingsprogramma

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002.98
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.