Party kit Color-In Crowns - 8 stuks

DIY kit om je verjaardagskroon zelf in te kleuren

Staat: Nieuw product

Mudpuppy

Alles voor een prinsessen feestje (46)

Heb je een kinderpartijtje in het vooruitzicht en ben je op zoek naar een leuke activiteit? Dan zijn de Color-In Crowns van Mudpuppy jouw party-musthave!

18,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 353726

TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 4 jaar
Thema's en onderwerpenSprookjes en magische figuren

De set komt met 8 papieren kronen in 2 designs van Mudpuppy die de kinderen zelf kunnen inkleuren. Eerst een leuke DIY activiteit en daarna... feest! Keuze tussen verschillende varianten. Ook in andere uitvoeringen opgenomen in ons Mudpuppy-assortiment.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
381600.35
Mudpuppy  gelooft in de creativiteit van kinderen en wil daar ook echt iets mee doen. Ze combineren educatie met leuke activiteiten en willen met hun producten de verbeelding en het vrij spelen stimuleren.Dit wil elke ouder in huis hebben. De puzzels hebben een prachtig design en zijn bovendien van top kwaliteit. De metalen doosjes met magnetische aankleedpoppen zijn origineel en mooi. En dan zijn er ook nog de herbruikbare stickers waarmee je de wereld kan ontdekken ... ideaal speelgoed voor in de auto trouwens. En de kleintjes, die kunnen bouwen en puzzelen met de stevige blokpuzzels. Ook de papierlijn van Mudpuppy kan vele kinderen bekoren: mooie dagboekjes, briefpapier...Doordat ze werken met onafhankelijke artiesten en illustratoren wordt elk Mudpuppy product een uniek geschenk om met trots af te geven aan je favoriete hartendief. Daarnaast zit duurzaamheid en veiligheid in het DNA van Mudpuppy: veel producten bevatten een hoog percentage gerecycleerde materialen en de meeste inkten zijn op plantaardige basis. Dat maakt alles veilig en goed voor onze planeet en de toekomst van onze kinderen.
Collectie Alles voor een prinsessen feestje
Inspiratie en stories