bureau mural en métal pastel

pastelkleurig metalen muur bureautje *

Staat: Nieuw product

Sebra

Dit überhippe metalen bureautje hang je makkelijk tegen de muur en is ideaal om te tekenen, knutselen, huiswerk te maken,... Het bureautje is...

139,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Dit überhippe metalen bureautje hang je makkelijk tegen de muur en is ideaal om te tekenen, knutselen, huiswerk te maken,... Het bureautje is niet alleen handig, maar ook een trendy eyecatcher in de kinderkamer. Kan ook dienen als legplankje om al jouw schatten op uit te stallen! Maak je keuze uit drie kleuren.

Materiaal: metaal.
Afmetingen: 98 cm lengte, 61 cm diepte.
Montagemateriaal zoals schroeven inbegrepen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
900556.8
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.

product referentie :2303