Pastelkleurige hippe Baby Gym

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT084

Eerste speelgoed van Plan Toys (38)

Geef je baby zijn eerste echte work-out met deze stijlvolle babygym van PlanToys. Er hangen 2 interessante, wiebelende speeltjes aan die de curiositeit van je kleintje zeker zullen stimuleren.

Je kan er ook zelf speeltjes bijhangen en de babygym uitbreiden zoals met een kleurrijke babyketting. Leuk voor variatie!

80,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5260

SamenstellingenHout
CollectieBaby basics
TypeBabygym
Leeftijdvanaf de geboorte

De hippe babygym uit duurzaam hout van PlanToys zorgt voor een leuke belevenis terwijl uw zoontje of dochtertje lekker ligt te spelen. Met rammelende en wiebelende speeltjes die je ook kan losmaken voor variatie of voor als je kleintje iets groter is.  De structuur van de babygym is zo ontworpen dat het voldoende stabiliteit geeft en niet kan omvallen. Dit item komt uit de PlanLifestyle collectie van PlanToys, vol stijlvolle pastelkleurtjes, die gelanceerd werd in de herfst.

Afmeting: 47,5 x 55,9 x 47,5 cm
Geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar.
Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.38
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories