Pastelkleurige lamp - eenhoorn

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC016

Little Lovely lampjes (31)

Deze pastelkleurige Unicorn tafellamp van A Little Lovely Company heeft de meisjeskamer als perfecte habitat.

Zet hem op de bureau van je dochtertje, zodat ze de eenhoornlamp makkelijk aan kan zetten tijdens het tekenen. Of gebruik de oh zo schattige eenhoorn als decoratie en zet haar neer op een plankje of kast.

39,95 €

Add to my wishlist

De eenhoorn lamp heeft een subtiele gloed in zich, prima als decoratie, nachtlampje of sfeerlampje op de kinderkamer! De LED-lamp werkt op de bijgeleverde adapter en heeft een aan/uit knop. Kun je geen genoeg krijgen van Unicorns? Bekijk dan snel al de Unicorn producten van A Little Lovely Company, je zag nog nooit zo veel eenhoorns bij elkaar!

Afmetingen: 14,5 x 20,5 x 13,5 cm

Materiaal: BPA-, lood- en phthalate vrij PVC

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen.

Alles onder het motto: Making Life Lovely!

 


Type verlichtingnachtlampje
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1826140.53
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!

product referentie :TBUNEU03

Collectie Little Lovely lampjes
Inspiratie en thema's