Pastelkleurige set van 40 blokken - PlanLifestyle

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT114

Eerste speelgoed van Plan Toys (39)

Torens maken, dingen bouwen ... elk kind haalt er plezier uit!

Deze mooie Plan Toys blokkenset uit duurzaam hout is dan ook het perfecte cadeau'tje voor kleine bouwers. Gaan we voor de hoogste toren of het mooiste kasteel? Met deze set ben je altijd direct vertrokken...

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

Een wondermooie starterskit om kinderen hun fantasie en verbeelding te stimuleren, deze pastelkleurige set bevat 40 houten blokken in 6 verschillende vormen (18 pastelkleurige en 22 met natuurlijke houtskleur) Deze blokkenset van Plan Toys is sowieso een succes bij elke kleine kapoen en komt uit de PlanLifestyle collectie van PlanToys, vol stijlvolle pastelkleurtjes, die voor het eerst gelanceerd werd in de herfst en telkens groter wordt.

Leeftijd: + 2 jaar

Materiaal: ecologisch rubberhout

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.


Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.67
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.

product referentie :5507

Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories