Pastelkleurige set van 40 blokken - PlanLifestyle

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT114

Eerste speelgoed van Plan Toys (47)

Torens maken, dingen bouwen ... elk kind haalt er plezier uit!

Deze mooie Plan Toys blokkenset uit duurzaam hout is dan ook het perfecte cadeau'tje voor kleine bouwers. Gaan we voor de hoogste toren of het mooiste kasteel? Met deze set ben je altijd direct vertrokken...

30,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5507

SamenstellingenHout
CollectieBlocks & Construction
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 2 jaar

Een wondermooie starterskit om kinderen hun fantasie en verbeelding te stimuleren, deze pastelkleurige set bevat 40 houten blokken in 6 verschillende vormen (18 pastelkleurige en 22 met natuurlijke houtskleur) Deze blokkenset van Plan Toys is sowieso een succes bij elke kleine kapoen en komt uit de PlanLifestyle collectie van PlanToys, vol stijlvolle pastelkleurtjes, die voor het eerst gelanceerd werd in de herfst en telkens groter wordt.

Leeftijd: + 2 jaar

Materiaal: ecologisch rubberhout

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.67
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories