Pilea opberger in silicone - Peppermint

Muntgroene opruim-hack om al je spulletjes snel te ordenen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4626

In bad met LIEWOOD (152)

Klein speelgoed, verzorgingsproducten of tekeningen... deze muntgroene opruim-hack heeft verschillende praktische functies, is gemakkelijk op te tillen en te verplaatsen.

Van je ledikant tot de badrand: deze duurzame opberger zorgt voor orde in elke kamer van je huis. We like!

33,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14522 7366

CollectiePilea
TypeOpbergers
PrintsPeppermint
KleurMuntgroen

Pilea siliconen opberger Peppermint uit de collectie van LIEWOOD is gemaakt uit duurzaam en zacht materiaal, lichtgewicht en heeft 2 compartimenten. Met handige zuignapjes onderaan om de bijvoorbeeld aan de badkuip vast te maken.

Materiaal: 100% silicone
Afmetingen: 24 x 21 cm - vakjes: 6,5 x 22 cm
Wasadvies: makkelijk proper te maken met een vochtige doek en wat milde zeep

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur.De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie In bad met LIEWOOD
Inspiratie en stories