piratensterk dobbelspel 'schat in zicht'

piratensterk dobbelspel 'schat in zicht'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13810

Gezelschapsspelen van HABA (136)

De beruchte piratenbende heeft een schatkaart buitgemaakt die hen naar het eiland Zeeschuim voert. Op het eiland liggen vijf schatkisten...

17,95 €

Add to my wishlist

De beruchte piratenbende heeft een schatkaart buitgemaakt die hen naar het eiland Zeeschuim voert. Op het eiland liggen vijf schatkisten begraven! Er begint een stormachtige wedloop naar het schateiland. Wie vindt de meest waardevolle schatkisten?
Een piratensterk dobbelspel voor 2 - 4 vrijbuiters tussen 5 - 99 jaar. Met spelvariant.

Dit spel stimuleert:
- Logisch/tactisch denken


Leeftijdvanaf 5 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
225220.43
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :5466

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en thema's