trousse rétro 'la France'

pittige pennenzak met 'la France' print

Staat: Nieuw product

Miniséri

KZ17718

Op zoek naar een leuke pennenzak voor het volgende schooljaar maar toch nog met je hoofd bij de vakantie? Dan is dit grote trendy exemplaar van...

19,00 €

9,50 €

Add to my wishlist

Op zoek naar een leuke pennenzak voor het volgende schooljaar maar toch nog met je hoofd bij de vakantie? Dan is dit grote trendy exemplaar van katoen met een supercoole 'la France' print vast en zeker iets voor jou. Ideaal om al je kleurpotloden, stiften en schrijfgerei in te bewaren. Met stevige ritssluiting en een effen oranje achterkant.
 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.513.500.35
Miniséri - Geïnspireerd door de schooljaren 1950-1970, herontdekt Celine Basset-Biagi een jeugdherinnering, ouderwetse boekentasjes met clipsluiting, en creëert het merk Miniséri. Miniséri groeit uit tot een toonaangevende merk van tijdloze accessoires en bouwt zijn hele reputatie op deze heruitgave van de beroemde clip die zal uitgroeien tot icoon van het merk. Oorspronkelijk werd Miniséri enkel voor kinderen ontworpen, maar al snel werd het een erg gewild mode accessoire voor de grotere onder ons. Ontdek tijdloze koffers, tassen, handtassen, computer tassen en kleine lederwaren in chique en stijlvolle versies. Elk model wordt geproduceerd en vervaardigd in gelimiteerde oplage.