pailles pour enfants 'fête de pirates'

pittige Piratenparty kinderrietjes*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21808

Family Food Stars - Haba (18)

Een duik in het glas: de kinderrietjes peppen elk drankje op en geven het tegelijk een eigen merkteken. Zo vindt elk kind zijn glas gemakkelijk...

9,95 €

6,47 €

Add to my wishlist

Een duik in het glas: de kinderrietjes peppen elk drankje op en geven het tegelijk een eigen merkteken. Zo vindt elk kind zijn glas gemakkelijk terug! De 'Piratenparty' rietjes komen per 3 en zijn gemaakt uit silicone. Afmetingen rietje: 20 cm.

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
02000.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301154

Collectie Family Food Stars - Haba
Inspiratie en stories