PlanMini Stapelspel

Uitdagend reisspel voor speelvogels van 3 tot 99 jaar

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT127

Mini cadeautjes, maxi pret! (460)

Gezellig samen een spelletjes spelen! De regels zijn simpel. Concentratie is van groot belang bij dit knotsgekke stapelspel. Zet op de beurt een blokje bij op de toren en zorgt vooral dat hij niet omvalt.

Leuk spelletje uit de PlanMini reeks van Plan Toys voor speelvogels van 3 tot 99 jaar.

9,69 €

7,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STOP

SamenstellingenHout
CollectiePlan Mini
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Dit kleurrijk stapelspel behoort tot de PlanMini collectie, heeft super simpele regels en traint op een speelse manier de concentratie en fijne motoriek. Hoe gaat het juist? Wel: je gooit om de beurt de dobbelsteen en kijk welke kleur je hebt gegooid. Je pakt het blokje met de juiste kleur en zet het op een ander blokje zonder dat de toren omvalt. Het spel bestaat uit 12 gekleurde blokjes (in geel, blauw en oranje) en een dobbelsteen met dezelfde kleuren.

Wij zijn helemaal fan van de Plan Mini-serie van Plan Toys, het zijn stuk voor stuk leuke spelletjes verpakt in een handig klein blikken doosje. Ideaal om mee te nemen of om onderweg te spelen, neemt ook niet veel plaats in in de spelletjes kast en maakt een heel fijn geschenkje voor kleine speelvogels.

Materiaal: hout

Leeftijd: 3 - 99 jaar

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.13
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories