80 magneten boerderij

Plezant boerderij-spel - 80 magneten

Staat: Nieuw product

Vilac

JT162

Wat een beestenboel! 30 boerderij plaatjes om na te maken met de 80 houten magneten van Vilac. Geïllustreerd door de illustratrice Mélusine Allirol.

De doos is makkelijk mee te nemen en open te klappen om waar dan ook lekker te spelen!

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leuk spel met 80 houten magneten in boerderij thema om zelf figuren en taferelen te maken. Simpel maar super leuk spel met eindeloos veel mogelijkheden.

Dit spel is gemaakt door het Franse merk Vilac. Al ruim 100 jaar maakt Vilac hoogkwalitatief speelgoed, dat steeds mooi, duurzaam én tijdloos is. Vilac combineert moderne kleuren en design met een ambachtelijke productiemethode en retro toets. Door traditioneel speelgoed in een nieuw jasje te steken probeert Vilac de fantasie van uw kinderen te stimuleren. Dit speelgoed koop je voor altijd!

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.


Leeftijdvanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
302150.85
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, de kenmerken van Vilac, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.

product referentie :8029