Plezant gaatjesboek - Wij!

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH011

Wij hebben tien vinger en twee handen ... om te voelen en te kietelen!

Dit fijne gaatjesboek is een leuke manier om het lichaam te leren kennen en staat vol kleurrijke en grafische illustraties. Door de gaatjes ontdek je steeds weer een nieuwe verrassing. Een fijn geschenk voor kleine kindjes.

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462912557

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurHector Dexet
IllustratorHector Dexet
GenrePeuterboeken
ThemaOns lichaam

Hoewel we allemaal anders zijn, ziet onze binnenkant er bijna hetzelfde uit. In Wij! verken je op een speelse manier de werking van het menselijk lichaam.

Auteur en illustrator: Hector Dexet
Aantal pagina's: 40
Afmetingen: 24 x 20,5 x 1,8 cm
Verschijningsdatum: december 2017
Uitgeverij: De Eenhoorn

Leeftijd: 2 - 5 jaar

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.


 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.240.20.45
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.