Plezant opsteekspel - Schots en Scheef *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB241

Scheve blokken, gekke vormen en fijne kleuren ... vormen toch samen 3 guitige mannetjes. Sorteer, probeer en bouw samen met jouw kleine kapoen de ventjes tot ze fier overeind staan. Leuk om spelenderwijs de fijne motoriek wat bij te schaven.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303711

CollectieHouten speelgoed
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Houten opsteekspel Schots en scheef van Haba. Dit kleurrijk spelletje voor peuters vanaf 18 maanden bevordert de kennis van vormen en de fijne motoriek en is vooral waanzinnig leuk.

Inhoud: 1 opsteekbord, 9 stukken
Afmetingen: 5,5 x 17,5 cm
Materiaal: beukenhout
Leeftijd: voor mini-speelvogels vanaf 1,5 jaar

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.210.150.070.53
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.