Plezant PlanMini Stapelspel

Plezant PlanMini Stapelspel

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT127

Gezellig samen een spelletjes spelen! De regels zijn simpel. Concentratie is van groot belang bij dit knotsgekke stapelspel. Zet op de beurt een blokje bij op de toren en zorgt vooral dat hij niet omvalt.

Leuk spelletje uit de PlanMini reeks van Plan Toys voor speelvogels van 3 tot 99 jaar.

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

Dit kleurrijk stapelspel behoort tot de PlanMini collectie, heeft super simpele regels en traint op een speelse manier de concentratie en fijne motoriek. Hoe gaat het juist? Wel: je gooit om de beurt de dobbelsteen en kijk welke kleur je hebt gegooid. Je pakt het blokje met de juiste kleur en zet het op een ander blokje zonder dat de toren omvalt. Het spel bestaat uit 12 gekleurde blokjes (in geel, blauw en oranje) en een dobbelsteen met dezelfde kleuren.

Wij zijn helemaal fan van de Plan Mini-serie van Plan Toys, het zijn stuk voor stuk leuke spelletjes verpakt in een handig klein blikken doosje. Ideaal om mee te nemen of om onderweg te spelen, neemt ook niet veel plaats in in de spelletjes kast en maakt een heel fijn geschenkje voor kleine speelvogels.

Materiaal: hout

Leeftijd: 3 - 99 jaar

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

 


Leeftijdvanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.13
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.

product referentie :4133