Plezante knutselset Stempeldieren

Staat: Nieuw product

Janod

JS419

Stempel er op los... veren, pluimstaarten, schubben, ... allemaal in de vrolijkste kleuren.  Deze toffe knutselset Stempledieren zorgt voor een leuk en creatief momentje.

Leuk om te geven nog leuker om te krijgen!

12,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07777

SamenstellingenKunststof
TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 3 jaar

Alle dieren zijn hun kleuren kwijt.... help jij ze hen terug te geven? Deze originele set bevat 6 stempel-blaadjes met mooie illustraties van een uil, vis, vis, boom, vlinder en eekhoorn en 11 stempels in verschillende afmetingen en vormen. De kinderen zullen veel plezier beleven met deze leuke en creatieve activiteit en kunnen hun kamer vervolgens versieren met de eigen creaties. Ook goed voor de fijne motoriek bij te schaven.

De Stempledieren knutselset zit verpakt in een handig koffertje met handvat, inclusief instructies in 7 talen (Frans, Engels, Duits, Nederlands, Spaans, Italiaans en Russisch)

Leeftijd: 3 - 6 jaar.
Afmetingen koffer: 26 x 4,5 x 21,5 cm - kaartjes 20 x 20 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.6
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!