Miniflipper gewichtheffer

Plezante miniflipper - Gewichtheffer

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO101

Zakflipper met kleurrijke illustratie van een geestige gewichtheffer met een rood rokje die zijn kunstjes toont. Trek aan de hendel en schiet je balletjes af, tel je punten en het is aan je tegenspeler.

4,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711113

CollectieLes Petites Merveilles

Miniflipper koortdanser in zakformaat van Moulin Roty. Leuk om alleen of met 2 te spelen. Ideaal voor onderweg of als klein geschenkje in je feestzakje te steken. In de mini pinbal zitten 5 balletjes en onderaan is een leuk puntensysteem zodat je je score kan bijhouden.

Afmetingen: 6 x 9,5 cm

Materiaal: plastic

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Les Petit Merveilles van Moulin Roty is een collectie vol ongewone, leuke kleine geschenken met een vleugje magie! Deze kleine geluksjes doen zeker hun naam eer aan: alles draait om plezier, dromen en spelen met kleine dingen die je blij maken en je mond af en toe doen open vallen. Leuk om boven te halen als je onderweg bent of gewoon thuis. Leuk om te geven en te krijgen. Er zijn glinsterende dingen, dingen die oplichten, als bij toverslag groeien of door de lucht vliegen. Er is zelfs een tol die nooit stopt...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!