Plezante rammelaar Roll Around - Egel

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ24475/b

SKIP*HOP egels (6)

Wat rolt er daar door de kamer? Het is de gekke Egel-rammelaar van SkipHop... of je peuter want dit kleurrijk speeltje is zo leuk om mee te spelen dat ze er vast geen genoeg van krijgen.

Makkelijk vast te pakken en zeer interessant om naar te kijken dankzij de vrolijke kleurtjes!

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303101

CollectieSkip Hop Play
TypeRammelaars
DiertjesEgel

Dit gek speeltje - Roll Around van Skip*Hop - zet je baby aan tot spelen. De flexibele body vol gaatjes maakt dat je kleintje het makkelijk kan vastnemen, de rammelaar wordt eens zo leuk als je ermee begint te rollen, schudden en gooien, de bijtring gedeeltes aan de zijkant verzachten bij doorkomende tandjes. De kralen maken ontdekken eens zo leuk.

Leeftijd: + 3 maand

Materiaal: kunststof, kunststof, BPA-, PVC- & ftalaatvrij

Afmetingen: 16 x 8,5 x 12 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP egels
Inspiratie en stories