NULL

plezierige ring rammelaar 'Les Pachats'

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ27269

Multifunctionele rammelaar die de zintuigen van baby'tjes steeds opnieuw prikkelt! Een rammelend vogeltje, een piepende muis en een spiegeltje...

29,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Multifunctionele rammelaar die de zintuigen van baby'tjes steeds opnieuw prikkelt! Een rammelend vogeltje, een piepende muis en een spiegeltje blijven mini ontdekkers keer op keer boeien. De ring rammelaar is afgewerkt met verschillende kleuren, texturen en hier daar knisperpapier. Dankzij de lus met klittenband kan je de rammelaar ook aan het park of de kinderwagen hangen. Geschikt vanaf de geboorte.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
242400.35
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!

product referentie :660079