Pop met potje - Paul

Staat: Nieuw product

Corolle

COR060

Mon grand poupon van Corolle (25)

Met deze pop kan je kleintje zich echt uitleven als poppenouder. Paul blijft mooi op zichzelf zitten, mag mee in het water én ... doet 'echt' pipi als je hem een flesje geeft.

Je kan Paul omkleden en er zijn extra kleertjes beschikbaar in de Mon grand poupon-collectie van dit Franse poppenmerk.

49,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 130150

Pop Paul van Corolle bevat een pop van 36 cm die perfect in de armen van je kleintje past en 2 accessoires: een hervulbaar flesje en een roos potje. Paul is gemaakt van zachte vinyl, die heerlijk naar vanille geurt. Hij mag in het water, blijft op zichzelf zitten en sluit zijn oogjes als je ze neerlegt. Als je Paul te drinken geeft met het flesje doet  hij 'echt' pipi.

Paul draagt gestreept onderhemdje en blauwe bloomer die ook uit kunnen. We hebben een hele collectie van Mon grand poupon kleedjes en accessoires waarmee je deze Corolle pop kan stylen en elke dag mee kan spelen. Er is ook een meisjespop van deze set beschikbaar.

Hoogte pop: 36 cm

Geschikt voor kleine poppenouders vanaf 2 jaar.

_

Het Franse poppenmerk Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of ontwikkelingsfase van je kleintje zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories