carte pop out Vacances

pop out kaart 'Moving & Holidays'

Staat: Nieuw product

Studio ROOF

KZ28022

Verras een geliefde met een pop out kaart van studio ROOF. Dat is niet één, maar wel twee keer fun! De set bevat een wenskaart (met envelop) en...

4,95 €

2,72 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Verras een geliefde met een pop out kaart van studio ROOF. Dat is niet één, maar wel twee keer fun! De set bevat een wenskaart (met envelop) en een karton met een pop out reisauto. Op de wenskaart kan je een lief berichtje achterlaten. Daarmee maak je iemand al heel gelukkig! Daarnaast kan de ontvanger de onderdelen uit het karton duwen en de auto maken, een creatief souvenir om te koesteren!

De pop out figuren zijn gemaakt uit gerecycleerd karton, geen lijm of schaar nodig om te monteren. Inhoud: wenskaart, envelop, karton met pop out onderdelen. Formaat: A5.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
142100.135
In Januari 2014 veranderde Kidsonroof haar naam in Studio ROOF . Kidsonroof werd in 2005 opgericht door Romy Boesveldt en Ilya Yashkin. Samen met hun drie kinderen en diens vriendjes bestuurden ze een permanent testlab waaruit nieuwe ideeën voortvloeiden. Jaarlijks verbleven ze in hun schuurtje in de zuid Franse bergen, zonder elektriciteit en stromend water. Romy en Ilya wilden met Kidsonroof de band tussen het moderne stedelijke leven en de natuur versterken. 9 jaar lang was een duurzame benadering en het stimuleren van de verbeelding en creativiteit de kern van alle Kidsonroof ontwerpen. Nu de kinderen groter zijn, zou je denken dat dit mooie verhaal stilletjes uitdooft... Maar nee hoor, de behoefte om te creëren en te spelen vermindert niet. Ilya en Romy zien niet alleen hun eigen kinderen opgroeien, maar ze ervaren dat veel van hun ontwerpen evenveel worden gewaardeerd door volwassenen als kinderen. Daarom besloten ze Studio ROOF te lanceren: een merk met tot de verbeelding sprekende producten voor alle leeftijden. Studio ROOF ontwerpt basic objecten die uitnodigen tot verbeelding en die in elke kamer van het huis een plek kunnen vinden. Esthetiek en duurzaamheid zijn altijd de kern van de ontwerpen. Studio ROOF heeft vier collecties: Totem – Living – Play! en Stationery.