pop-up speelgoed 'beer in een doosje'

pop-up speelgoed 'beer in een doosje'

Staat: Nieuw product

Ambi toys

KZ27523

Pop-up speelgoed in een handig formaat waarin een vriendelijke teddybeer zit verborgen. Druk zachtjes op de knop en Ted springt met een piepje...

19,95 €

Add to my wishlist

Pop-up speelgoed in een handig formaat waarin een vriendelijke teddybeer zit verborgen. Druk zachtjes op de knop en Ted springt met een piepje tevoorschijn! Duw hem naar beneden tot hij terug op zijn plaats klikt, sluit het deksel en speel het kiekeboe-spelletje opnieuw.
Stimuleert de hand-oogcoördinatie en laat kinderen kennis maken met het principe van oorzaak en gevolg. Geschikt voor mini ontdekkers vanaf 10 maanden. Hoogte: 9,5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9.59.59.50.35
Ambi toys maakt al 40 jaar speelgoed voor de allerkleinsten waarbij design en kleur wordt ingezet voor de ontwikkeling van het kind. Steeds met het oog op kwaliteit en veiligheid. Baby’s en peuters zijn niet zo zeer geïnteresseerd in de nieuwste speelgoedtrends, modekleuren of de laatste gadgets. Met die gedachte gaat Ambi toys ‘back to the basics’. Het Engelse merk doet klassiek speelgoed heropleven waarbij mama’s en papa’s een flashback hebben naar hun kindertijd! Het oude speelgoed werd gedesignd om imaginair en interactief spelen te bevorderen en die spirit neemt Ambi toys graag mee naar vandaag. Met speelgoed voor baby's en peuters van 3 tot 24 maanden speelt het merk in op het belang van de relatie tussen ouder en kind. Spelenderwijs ontdekken baby’s en peuters zichzelf en hun omgeving. Laat je verrassen door goed gedesignd en betrouwbaar speelgoed dat niemand zal teleurstellen!