chambre de bébé Sweetie - Petit Home by Djeco 5pc

popje 'Sweetie' met baby-accessoires 5pc

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ27312

PETIT HOME: een nieuw Djeco-project vol fun en uitdagingen dat kinderen en architectuur verbindt. Deze collectie is ontstaan uit de...

19,90 €

Add to my wishlist

PETIT HOME: een nieuw Djeco-project vol fun en uitdagingen dat kinderen en architectuur verbindt. Deze collectie is ontstaan uit de creativiteit en gecombineerde talenten van het Djeco team en de kennis van architecten, designers en decorateurs mét natuurlijk ook advies van mama's en kids.

Babypopje uit de Petit Home-serie ! Deze set bestaat uit 1 klein geleed poppetje, een babystoeltje, een babybedje, een babydekentje en een houten speelhondje. Sweetie draagt een schattig rompertje en heeft volledig beweegbare gewrichten. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.

Waarschuwing: kleine onderdelen.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.415.43.50.1
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

product referentie :DJ07815