poupées famille de Thomas et Marion - Petit Home by Djeco

poppenfamilie Thomas & Marion

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ27308

PETIT HOME: een nieuw Djeco-project vol fun en uitdagingen dat kinderen en architectuur verbindt. Deze collectie is ontstaan uit de...

28,90 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

PETIT HOME: een nieuw Djeco-project vol fun en uitdagingen dat kinderen en architectuur verbindt. Deze collectie is ontstaan uit de creativiteit en gecombineerde talenten van het Djeco team en de kennis van architecten, designers en decorateurs mét natuurlijk ook advies van mama's en kids.

Poppenfamilie uit de Petit Home-serie ! Deze set bestaat uit 4 gelede poppetjes. De poppetjes hebben mooie gezichtjes met delicate gelaatsuitdrukking. Ze zijn prachtig aangekleed en hebben volledig beweegbare gewrichten. De grootste poppen zijn 11,5cm hoog en de kleinere meten 9,5cm. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.

Waarschuwing: kleine onderdelen.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.115.54.90.161
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

product referentie :DJ07810