NULL

Poppenhuis decoreer set - Paris 64pc

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ27377

PETIT HOME by Djeco (23)

Maak je poppenhuis echt uniek met deze Paris poppenhuisdecoreerset, er zitten 64 accessoires en stickers in om jouw poppenhuis aan te kleden.

Echt superleuk om jouw Petit Home te pimpen.

13,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07805

CollectieDoll's House
TypePoppenhuis meubeltjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

PETIT HOME: een nieuw Djeco-project vol fun en uitdagingen dat kinderen en architectuur verbindt. Deze collectie is ontstaan uit de creativiteit en gecombineerde talenten van het Djeco team en de kennis van architecten, designers en decorateurs mét natuurlijk ook advies van mama's en kids.

Pimp je Petit Home huis met deze geweldige decoreerset ! De set bevat 64 onderdelen: oa stickers om de vloeren en muren te pimpen, maar ook accessoires zoals sierkussentjes en spiegels.

Waarschuwing: kleine onderdelen - vanaf 4 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9.615.63.50.076
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie PETIT HOME by Djeco
Inspiratie en stories