set chats - Petit Home by Djeco 5pc

poppenhuis huisdiertjes 'de katten' 5pc

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ27314

PETIT HOME by Djeco (24)

PETIT HOME: een nieuw Djeco-project vol fun en uitdagingen dat kinderen en architectuur verbindt. Deze collectie is ontstaan uit de...

9,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

PETIT HOME: een nieuw Djeco-project vol fun en uitdagingen dat kinderen en architectuur verbindt. Deze collectie is ontstaan uit de creativiteit en gecombineerde talenten van het Djeco team en de kennis van architecten, designers en decorateurs mét natuurlijk ook advies van mama's en kids.

Huisdiertjes-set uit de Petit Home-serie ! Deze set bestaat uit 3 katten-poppetjes, een bowl en een visgraat. De grootste poes meet 4cm breed, het liggend katje 3 cm en de hoogte van het staand kattenjong is 2,5cm. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.

Waarschuwing: kleine onderdelen.


Leeftijdvanaf 4 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.415.66.10.138
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

product referentie :DJ07817

Collectie PETIT HOME by Djeco
Inspiratie en thema's